You cannot sign up anymore for this webinar

Уебинар: UVC светлината в борбата срещу коронавируса

Актуалната ситуация с Covid-19 и извънредните мерки, които държавите предприемат в борбата с вируса, показват колко са важни хигиенните практики, за да бъде овладяно разпространението на заразата. Но въпреки всички правила и норми, в ежедневието не е възможно да се достигне навсякъде със стандартните дезинфекциращи продукти.
Решението: използване технологии с на ултравиолетова светлина и бактерицидни лампи с директно UVC излъчване и минимум 6 µW/cm2 UVC интензитет.
 
Целта на този уебинар е да дадем практически примери и разяснения за действието на UVC лъчението върху вируси, бактерии и микроорганизми. Ще покажем какви видове UVC лампи се предлагат и каква е разликата между озоновите и безозоновите облъчватели.
 
Ето и още теми, които ще засегнем:
  • Действието на UVC върху вирусите и бактериите и разликите в дозите на лъчение
  • Приложение на UVC лампи за дезинфекция в производството на храни и напитки. Решения за автоматизация
  • Логистиката и възможностите за дезинфекция на различни повърхности – опаковки, фолиа, документи, транспортни касетки и др.
  • Решения за UVC дезинфекция на въздуха в централна вентилация и климатичните камери
  • Приложение на UVC облъчвателите в клиники и лаборатории
  • Решения за басейни, SPA-центрове и хотелски комплекси
 
За кого е подходящ този уебинар:
  • Производствени мениджъри и технолози от хранително-вкусовата промишленост: млекопреработване, месопреработване, производство, пакетиране и бутилиране на всякакви храни и напитки
  • Facility мениджъри, управители на големи търговски обекти – молове, супермаркети, логистични компании.
  • Управители на клиники, лаборатории и SPA-центрове
 
Лектори:
Инж. Янко Зайков – Управител на Тех Индустри България ЕООД, със специалност машини и апарати за хранително-вкусовата промишленост
Инж. Иван Кавръков – Мениджър продажби в Тех Индустри България ЕООД, със специалност автоматика, информационна и упрвляваща техника

Модератор:
Петрана Зайкова – CEO и Surface Тreatment Еxpert в Тех Индустри България ЕООД, с богат опит в областта на химичното повърхностно третиране и почистващите системи, работещи със солвенти

Кои сме ние?
Тech Industry е специализиран доставчик на продукти, решения и услуги за индустрията – от технологии за химична обработка на повърхнини, през приложения на UVC-технологии за дезинфекция, до проектиране и доставка на спецализирано оборудване и инсталации. Нашият екип има дългогодишен опит в изграждането на индивидуални решения в областа на UVC дезинфекцията на опаковки, хладилни складове, производствени халета, процесна вода и много други.  

Oчакваме ви на 30 Април от 16:00 часа за една интерактивна презентация. Изпратете ни Вашите въпроси предварително, а ние ще Ви покажем възможните решения по време на уебинара!
Лектори:
Инж. Янко Зайков - Manager, Tech Industry Bulgaria Ltd.
Инж. Иван Кавръков - Sales Manager,Tech Industry Bulgaria Ltd.

Модератор:

Петрана Зайкова - CEO,Tech Industry Bulgaria Ltd.

Продължителност:
60 минути

Share this webinar